Γιατί Γυαλί;

Η ανάγκη της συσκευασίας στη ζωή μας είναι τόσο βασική όσο είναι η ανάγκη της διατροφής μας.

Διαύγεια

Διαφανές από τη φύση του, το γυαλί λέει την αλήθεια. Επιτρέπει στον καταναλωτή να δει το περιεχόμενο και να ελέγξει εύκολα το προϊόν πριν ανοίξει τη συσκευασία. Έτσι, η γυάλινη συσκευασία δε «χωράει» αλλοιωμένα, ληγμένα ή χαμηλής ποιότητας προϊόντα, κερδίζοντας σταθερά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών που επιλέγουν με βασικό κριτήριο την ποιότητα και την υγιεινή.

 

Γεύση

Αδρανές, άοσμο και χωρίς γεύση το γυαλί αποτελεί ιδανική συσκευασία για τρόφιμα και ποτά, αφού δεν αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο, αφήνοντας αναλλοίωτη την πραγματική γεύση αλλά και το άρωμα του ίδιου του προϊόντος. Σκεφτείτε τη διαφορά την επόμενη φορά που θα δοκιμάσετε το αγαπημένο σας αναψυκτικό σε γυάλινη συσκευασία!

 

Ασφάλεια

Ως απόλυτα ασεπτική συσκευασία, το γυαλί διατηρεί τις βιταμίνες που περιέχουν τα τρόφιμα και τα ποτά ενώ προσφέρει φυσική προστασία από μικροοργανισμούς και αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Αποστειρώνεται, παστεριώνεται, επαναχρησιμοποιείται και είναι αβλαβές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Αειφορία

Το γυαλί περιέχει άμμο, ανθρακική σόδα και μαρμαρόσκονη, φυσικές πρώτες ύλες που βρίσκονται σε αφθονία σε όλον τον πλανήτη. Ταυτόχρονα είναι 100 % ανακυκλώσιμο υλικό, αφού κάθε γυάλινη συσκευασία μπορεί να ανακυκλωθεί αμέτρητες φορές χωρίς απώλειες στην ποιότητα ή την ποσότητα, εξοικονομώντας ενέργεια και φυσικούς πόρους.

 

Ποιότητα

Στη συνείδηση των περισσότερων καταναλωτών, η γυάλινη συσκευασία είναι συνυφασμένη με την ποιότητα. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Οι ιδιότητες του γυαλιού, που θωρακίζουν φυσικά κάθε προϊόν, σε συνδυασμό με τις ζωντανές υφές, τα εντυπωσιακά σχήματα και χρώματα, αναδεικνύουν τη γυάλινη συσκευασία σε συνώνυμο της ποιότητας που προσδίδει προστιθέμενη αξία σε ό,τι περιέχει.

 

Γοητεία

Η φυσική προέλευση, η καθαρότητα, η ασφάλεια και αίσθηση πολυτέλειας που αποπνέει, καθιστούν την «εύθραυστη» ομορφιά της γυάλινης συσκευασίας ιδιαίτερα ελκυστική. Τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τις επιχειρήσεις που, επενδύοντας στην ποιότητα, χτίζουν ισχυρά brands και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους.Λογότυπο εταιρείας Euroglass και πιστοποιητικού
{FooterSocialImage}
Like us on Facebook