{FooterSocialImage}
Like us on Facebook
Λογότυπο εταιρείας Euroglass και πιστοποιητικού
Μέτρα πρόληψης COVID – 19

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Στο πλαίσιο της προστασίας των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας από τον κοροναϊό (COVID – 19) και προκειμένου να εναρμονιστούμε με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) αλλά και του Υπουργείου Υγείας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Euroglass λαμβάνει τα εξής μέτρα προστασίας:

-Θα πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση όλων των χώρων τόσο στα κεντρικά γραφεία όσο και στις εγκαταστάσεις μας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Για τον σκοπό αυτό, η αποθήκη μας θα παραμείνει κλειστή για φορτώσεις από την Παρασκευή 13 εώς και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου.

-Όλοι όσοι εισέρχονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας - εργαζόμενοι, συνεργάτες και επισκέπτες- οφείλουν να απολυμαίνουν υποχρεωτικά τα χέρια τους με αντισηπτικό υγρό που υπάρχει διαθέσιμο στην είσοδο. 

-Παρακαλούμε θερμά όπως ενημερώσετε τους οδηγούς σας να συμμορφώνονται με τις οδηγίες μας για τη χρήση γαντιών και ποδαναριών κατά την άφιξη τους στις εγκαταστάσεις της Euroglass. 

-Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης αρνηθεί να συνεργαστεί και να ακολουθήσει τα προληπτικά μέτρα προστασίας, θα του απαγορεύεται ρητά η είσοδος. 

-Οι εργαζόμενοι έχουν λάβει σαφείς οδηγίες για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν, σε περίπτωση που νιώσουν αδιαθεσία ή ύποπτα συμπτώματα, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του ανθρώπινου δυναμικού και κατ’ επέκταση των πελατών και των συνεργατών της εταιρείας.

Όλα τα ανωτέρω ισχύουν μέχρι νεωτέρας και θα αναθεωρούνται βάσει των εξελίξεων και των ενημερώσεων από τους αρμόδιους φορείς. 

Προτεραιότητα για εμάς παραμένει η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των ανθρώπων μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. 


Η ομάδα της Euroglass.