{FooterSocialImage}
Like us on Facebook
Λογότυπο εταιρείας Euroglass και πιστοποιητικού
Η Euroglass A.E. στη FOOD EXPO 2024: Καινοτόμες λύσεις στη γυάλινη συσκευασία

Η Euroglass Α.Ε., κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της γυάλινης συσκευασίας συμμετείχε για μια ακόμα χρονιά στην ετήσια έκθεση FOOD EXPO που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.


αποτελεί ιδανική πλατφόρμα για την παρουσίαση των νεότερων τάσεων και προϊόντων σε αυτόν τον στρατηγικά σημαντικό τομέα της οικονομίας. Η φετινή έκθεση φιλοξένησε περίπου 1,300 συμμετέχοντες από την ελληνική και παγκόσμια βιομηχανία F&B, καθώς και χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο.


η ομάδα της Euroglass A.E. υποδέχτηκε στο περίπτερο της εταιρείας αγοραστές και επαγγελματίες από Ελλάδα και εξωτερικό και είχε την ευκαιρία να συστήσει μια εκτενή σειρά από καινοτόμες λύσεις στον τομέα της γυάλινης συσκευασίας.


Με την παρουσία της στην έκθεση FOOD EXPO 2024, η Euroglass A.E. συνεχίζει τη δέσμευσή της να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και να πρωτοστατεί με καινοτόμες προτάσεις στον τομέα της γυάλινης συσκευασίας, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο την εμπειρία του καταναλωτή και συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη.