{FooterSocialImage}
Like us on Facebook
Λογότυπο εταιρείας Euroglass και πιστοποιητικού
Γυαλί σημαίνει υγεία

Πόσο σημαντική είναι η συσκευασία για την υγεία;
Χρησιμοποιούμε συχνά τη φράση υγεία πάνω απ’ όλα. Αλλά πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έρχεται πάντα πρώτη; Η αλήθεια είναι πως η υγεία μας είναι ο μεγαλύτερος πλούτος και ως καταναλωτές θα πρέπει να την έχουμε πρώτη στη «λίσταμας. Ήδη, πάνω από 6 στους 10 ευρωπαίους καταναλωτές αναγνωρίζουν την πολύτιμη αξία της υγείας και για αυτό επιλέγουν γυάλινη συσκευασία για τα τρόφιμα και τα ποτά τους. Όμως, γιατί γυαλί;
1 στους 2
καταναλωτές πιστεύει ότι η γυάλινη συσκευασία είναι η πιο ασφαλής επιλογή για τα τρόφιμα. Εσείς, έχετε παρατηρήσει πότε ότι τρόφιμα που πρέπει να διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως είναι οι μαρμελάδες και το μέλι, συσκευάζονται σε γυαλί; Και αυτό δεν είναι τυχαίο! Γιατί σφραγίζει τη φρεσκάδα των τροφίμων και προστατεύει φυσικά το περιεχόμενο από τις υψηλές θερμοκρασίες και τα μικρόβια.
85% 
των Ευρωπαίων καταναλωτών ψηφίζει γυάλινη συσκευασία για έναν βιώσιμο και υγιεινό τρόπο ζωής. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, πολλοί καταναλωτές ανησυχούν για την ασφάλεια των τροφίμων που φτάνουν στο τραπέζι τους. Το γυαλί διώχνει μακριά κάθε ανησυχία. Είναι απόλυτα αδρανές, δεν αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο και γι’ αυτό εξαιρείται από τον κανονισμό REACH (κανονισμός για την καταχώριση, αξιολόγηση, αδειοδότηση και τους περιορισμούς των χημικών προϊόντων).
100%
φυσική επιλογή. Τα συστατικά στοιχεία του είναι η άμμος, η ανθρακική σόδα και μαρμαρόσκονη και δεν έχουν αλλάξει από τότε που ανακαλύφθηκε το γυαλί, δηλαδή εδώ και 5.000 χρόνια. Το περιεχόμενο έρχεται σε επαφή με μία 100% καθαρή συσκευασία που δε διαρρέει χημικά και τοξίνες στα τρόφιμα και τα ποτά.
Όταν πρόκειται για την υγεία, η γυάλινη συσκευασία παραμένει η κορυφαία επιλογή για τους καταναλωτές. Tα τρόφιμα και τα ποτά διατηρούν τα θρεπτικά συστατικά τους και παραμένουν φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν συσκευάζονται σε γυαλί. Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που θα αγοράσετε το αγαπημένο σας μέλι, μαρμελάδα ή χυμό, θυμηθείτε πως δεν είναι μόνο το περιεχόμενο που μετράει.


Πηγή: friendsofglass.com