{FooterSocialImage}
Like us on Facebook
Λογότυπο εταιρείας Euroglass και πιστοποιητικού
Επιλέγεις καθαρό νερό; Επιλέγεις γυαλί!

Όλοι γνωρίζουν ότι το καθαρό νερό είναι πολύτιμο για την υγεία του ανθρώπου. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν πως τα οφέλη του πολλαπλασιάζονται όταν συσκευάζεται σε γυάλινη φιάλη.

Τι καλύτερο από το να πίνεις καθαρό νερό;

Το νερό είναι τόσο σημαντικό για τον άνθρωπο, όσο είναι και η τροφή του. Στην πραγματικότητα, τα ποσοστά του νερού στο σώμα μας κυμαίνονται από 55% έως και 78%, ενώ οι γιατροί ανά τον κόσμο συνιστούν να πίνουμε περίπου 1 με 1,5 λίτρο νερό ημερησίως. Η επαρκής κατανάλωση νερού αποτοξινώνει το σώμα μας και ενισχύει τον μεταβολισμό, βοηθώντας την αποτελεσματική καύση θερμίδων. Αλλά τα πλεονεκτήματα για την υγεία μας δεν σταματούν εδώ. Το νερό αποτρέπει τους πονοκέφαλους και τη λιποθυμία που προκαλούνται από την αφυδάτωση, ενώ παράλληλα φροντίζει για τη διατήρηση της καλής υγείας των νεφρών.

Χωρίς χημικές ουσίες

Απαραίτητο στοιχείο ζωής και θησαυρός για τον ανθρώπινο οργανισμό, η γυάλινη φιάλη είναι η καλύτερη επιλογή για καθαρό νερό χωρίς παθογόνους μικροοργανισμούς και μικρόβια. Κι αυτό γιατί η συσκευασία παίζει σημαντικό ρόλο στη γεύση και στην ποιότητα του νερού. Το γυαλί είναι αδρανές, κάτι που σημαίνει πως δεν αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο και αφήνει αναλλοίωτη τη γεύση του, όσος χρόνος κι αν περάσει. Το εμφιαλωμένο νερό που φτάνει στο τραπέζι μας είναι καθαρό και χωρίς πρόσθετες χημικές ουσίες. Και όταν αυτό τελειώσει, μπορούμε να επαναχρησιμοποιήσουμε τις άδειες γυάλινες φιάλες μας, ξαναγεμίζοντάς τες με φιλτραρισμένο νερό βρύσης.

Μόνο φυσικό νερό, αυτό!

Από το σπίτι μέχρι το γραφείο, το νερό σε γυάλινη φιάλη μας χαρίζει ατόφια την ευεργετική δράση του. Πλένεται εύκολα, είναι 100% φυσική και όσες φορές κι αν την επαναχρησιμοποιήσουμε μας προσφέρει την καθαρή γεύση του φιλτραρισμένου νερού αναλλοίωτη. Με το γυαλί δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για βλαβερές ουσίες, όπως είναι το BPA. Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη συσκευασία, το γυαλί κάνει καλό στην υγεία μας αλλά και στο περιβάλλον. Σκεφτείτε τη διαφορά την επόμενη φορά που θα απολαύσετε τη δροσιά του καθαρού νερού σε γυάλινη φιάλη!

Πηγή: hydrationanywhere.com, friendsofglass.com, authoritynutrition.com