{FooterSocialImage}
Like us on Facebook
Λογότυπο εταιρείας Euroglass και πιστοποιητικού
DIY: Διακοσμήστε το γιορτινό τραπέζι με φιάλες κρασιού

Είτε ετοιμάζεστε για τα Χριστούγεννα, είτε σας αρέσει να καταπιάνεστε με χειροτεχνίες, η διακόσμηση των άδειων φιαλών κρασιού είναι ένας εύκολος και κομψός τρόπος για να κάνετε ένα εκπληκτικό statement που θα κλέψει την  παραστάση  στο γιορτινό τραπέζι. Χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία, μπορείτε να στολίσετε τις άδειες γυάλινες φιάλες κρασιού  για να φτιάξετε το δικό σας δημιουργικό project. Το χρώμα, το σχήμα και η αισθητική της γυάλινης φιάλης προσδίδουν μία καλλιτεχνική, διασκεδαστική αλλά και εντυπωσιακή πινελιά σε κάθε διακοσμητικό project.


Εάν έχετε ήδη ξεκινήσει να μπαίνετε σιγά σιγά στο εορταστικό κλίμα, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας κρασί και έχετε κρατήσει τις άδειες γυάλινες φιάλες, αφήστε τη δημιουργικότητα σας ελεύθερη και αξιοποιήστε τες στο έπακρο. Μπορείτε να προσθέσετε έξτρα γκλίτερ, μικρά γιορτινά διακοσμητικά ή ακόμη και γιρλάντες για να φτιάξετε το δικό σας decor, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί. Θέλετε να δημιουργήσετε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι; Με ελάχιστα υλικά και ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, θα δώσετε έναν κομψό τόνο στα εορταστικά δείπνα που έρχονται. 


Τι θα χρειαστείτε: 


3 άδειες γυάλινες φιάλες κρασιού

1-3  λαμπάκια με μπαταρία

Σπρέι βαφής

Μικρά γιορτινά διακοσμητικά

Κορδέλες


Προτού ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει τις ετικέτες από τις γυάλινες φιάλες κρασιού. Αρχίστε βάφοντας τις φιάλες με το σπρέι στο χρώμα της επιλογής σας. Επιλέγοντας το κόκκινο, πράσινο, λευκό ή χρυσαφί χρώμα θα απογειώσετε ακόμη περισσότερο τη χριστουγεννιάτικη αισθητική του project. Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει. Δημιουργήστε έναν φιόγκο με την κορδέλα και περάστε τον στον λαιμό των φιαλών. Έπειτα, γεμίστε όλες ή όσες φιάλες θέλετε με χριστουγεννιάτικα ή LED λαμπάκια. Ξεκινήστε από κάτω προς τα πάνω ώστε ο διακόπτης που αναβοσβήνει τα λαμπάκια να βρίσκεται στην κορυφή της κάθε φιάλης. Αν η μπαταρία με τον διακόπτη δε χωρούν μέσα στη φιάλη, τότε τοποθετήστε τα πίσω από τον φιόγκο, στον λαιμό της φιάλης. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να γίνετε ακόμη πιο δημιουργικοί χρησιμοποιώντας γκλίτερ, μικρά στολίδια ή γιρλάντες για να διακοσμήσετε το εξωτερικό της γυάλινης φιάλης. Τοποθετήστε τα μπουκάλια στο τραπέζι ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σπιτιού επιθυμείτε για να φτιάξετε τη δική σας ζεστή γωνιά. Σβήστε τα φώτα του δωματίου, ανάψτε τα λαμπάκια που βρίσκονται μέσα στις γυάλινες φιάλες και απολαύστε το κρασί σας!