{FooterSocialImage}
Like us on Facebook
Λογότυπο εταιρείας Euroglass και πιστοποιητικού
2+1 καλοκαιρινά smoothies σε γυάλινο βάζο


Τι γίνεται όταν τα αγαπημένα μας φρούτα μπαίνουν στο μπλέντερ; Τα πιο νόστιμα smoothies! Για λαχταριστά επιδόρπια ή για ελαφρύ πρωινό, τα smoothies ξεδιψούν και ενυδατώνουν τον οργανισμό μας. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες χτυπούν κόκκινο και χρειαζόμαστε κάτι γευστικό και γρήγορο για να γεμίσουμε ενέργεια, τα δροσερά smoothies είναι η λύση.

Εύκολα, χορταστικά και υγιεινά κερδίζουν φυσικά μία θέση μέσα στο άδειο γυάλινο βάζο μας. Γι΄αυτό βρήκαμε τα καλύτερα και σας παρουσιάζουμε 2+1 νόστιμες ιδέες για να γεμίσετε το γυάλινο βάζο σας με χρώμα, γεύση και άρωμα καλοκαιρού.

Βασιλιάς του καλοκαιριού

Για 2 smoothies θα χρειαστούμε: 
6 φέτες καρπούζι
1 γιαούρτι με 2% λιπαρά
1 βανίλια
2 φυλλαράκια μέντας για το σερβίρισμα

Τροπική απόλαυση

Για 1 smoothie θα χρειαστούμε:
1 κούπα γιαούρτι
1 κούπα χυμό ανανά
1/2 μπανάνα
1 μάνγκο κομμένο σε κομμάτια
1/2 κούπα γάλα

Πράσινη ενέργεια

Για 1 smoothie θα χρειαστούμε:
1 φέτα πεπόνι
1 ακτινίδιο
2-3 φύλλα φρέσκου βασιλικού
2 κουταλιές σούπας γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Εκτέλεση
Η διαδικασία είναι η ίδια και για τις 3 συνταγές. Προτού ξεκινήσουμε βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε αποστειρώσει τα άδεια γυάλινα βάζα που θα χρησιμοποιήσουμε. Καθαρίζουμε τα φρούτα από τα κουκούτσια όπου χρειάζεται. Τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια και τα ρίχνουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε μέχρι να πολτοποιηθούν. Έπειτα, προσθέτουμε τα παγάκια και συνεχίσουμε το ανακάτεμα στο μπλέντερ μέχρι να δούμε το ρόφημά μας να γίνεται δροσερό και παχύρευστο. Σερβίρουμε στα γυάλινα βάζα μας προσθέτοντας από ένα φυλλαράκι μέντας ή βασιλικού ανάλογα με τη συνταγή που διαλέξαμε.